blixtgordon

Alla inlägg den 2 maj 2010

Av Emma Björklund - 2 maj 2010 14:05

Mycket har hänt senaste veckorna. Lydnadskursen vi går på går jättebra, Lotus lär sig så fort! Läggande under gång är nu "klart", nästa mål är att fila färdigt på ställandet.


Jag har startat min egen kurs nu också, så på tisdagar håller matte "Grund fortsätter" kurs på NLKK. Husse har följt med på båda kurstillfällerna och tränat på att "bara vara", vilket Lotus kan tycka vara lite svårt ibland.


Nästa helg ska jag exinamineras till Rallylydnads domare! Utbildningen har varit jätterolig! Och jag ser fram emot att bli domare. Den 30 maj ska Lotus och jag ställa upp och tävla för första gången i nybörjarklass i rallylydnad.


Denna helg har vi haft fullt upp! I lördags jobbade jag som skrivare på vår 1 maj lydnads tävling på NLKK. Efter det var vi på avslutning på vår viltspår kurs. Det gick kanon! Så fort som möjligt ska vi göra anlagsprov.

Idag har vi varit i Gävle på utställning. Det gick bra! Lotus fick ett 1:a pris och ett CK, i konkeransen om bästa hane kom han 3:a.

Här är kritiken:

Tricoloured dog. Correct headshape, well defined stop. Dark eye. Level topline well anqulated. Good chest room for his age. Needs to control the use of his tail. Aprochable character.

Orkar inte översätta just nu.. Matte är lite trött i huvudet ;) Det var det där med svansen då... Men hur får man honom att inte slänga, vifta och krulla upp den på ryggen då?...



Domaren fick känna och klämma som han ville :)

Konkerans om bästa hane.



Köttbullarna var uppskattade!

Ovido - Quiz & Flashcards